Aco Bouwteam en Projects - Zero energy homes - Nul-energiewoningen_Logo wit

ACO bouwteam vs. ACO projects

Onze historiek

Aco Bouwteam en Projects - Zero energy homes - Nul-energiewoningen_Logo wit

ACO bouwteam vs. ACO projects

Onze historiek

Aco Bouwteam en Projects - Zero energy homes - Logos_Bouwteam
Acobouwteam werd opgericht in 1980 door Geert Van Tomme en Mia Verstuyf. Initieel stonden ze in voor verbouwingen en renovaties en zelfs ook restaurant bouw in BeNeLUX. Sinds 2006 zijn ze actief in projectontwikkeling en werken ze met een kernteam van stielmannen aangevuld door een kwalitatieve groep onderaannemers. Met een vastberadenheid voor kwaliteit werden ze trendzetter in energiezuinig bouwen. Zo worden sinds 2012 alle ACO woningen verwarmd en gekoeld met geothermische warmtepompen.

In 2013 optimaliseerden ze dit nog en brachten als eerste het energieplafond op de markt. Sinds die tijd zijn alle ACO woningen conform de EU norm, die pas van kracht gegaan is in 2021. Hun revolutionaire resultaten werden opgemerkt en zo werkten ze tussen 2014 en 2018 actief samen met de werkgroep Smart Geotherm, het VITO, KULeuven en het WTCB. 

Sinds 2020 realiseren ze uitsluitend woningen en appartementen met minimaal een E-peil van 0. Ze leveren stuk voor stuk wooneenheden op die nu al voldoen aan de normen van 2050.

Ondertussen werd de fakkel doorgegeven aan de oudste zoon in het gezin, Björn Van Tomme, die ondertussen vol passie en overgave continu optimalisaties opspoort en doorvoert om het beste op de markt te kunnen blijven aanbieden.
Dit realiseren ze door hun brede en diepe expertise aangevuld met de nauwgezette opvolging en permanente monitoring van alle projecten tot nu toe.
Aco Bouwteam en Projects - Zero energy homes - Logos_Projects
ACO Projects staat in voor de aankoop en verkoop aan particulieren of investeerders. Je kan het zien als een sleutel-op-de-deur oplossing. Het zijn steeds woningen en appartementen die door ACO Bouwteam gebouwd werden en dus ook steeds hetzelfde unieke bouwconcept bevatten.
Alle projecten zijn integraal en tot in de kleinste details afgewerkt. Daarnaast ontwikkelen ze met ACO Projects ook gronden en grotere projecten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een 0-energie wijk te realiseren.

Zoek jij een huis of appartement voor eigen gebruik of als investering?

Je hebt een bouwgrond en wil hier een project op realiseren.
Je hebt nieuwbouwplannen en wil het ACO zero energie bouwconcept toepassen.