Aco Bouwteam en Projects - Zero energy homes - Nul-energiewoningen_Logo wit

Ontwikkeling, bouw & verkoop van nulenergie projecten

Minimale impact op ons milieu, Maximaal comfort

Aco Bouwteam en Projects - Zero energy homes - Nul-energiewoningen_Logo wit

Ontwikkeling, bouw & verkoop van nulenergie projecten

Onze
aanpak

ACO Projects ontwikkelt, bouwt en verkoopt nulenergie woningen en appartementen. Doordat wij actief zijn in het volledige bouwproces én een kwaliteitscoördinator alle stappen nauwgezet volgt, begrijpen wij als geen ander waar ingrepen nodig zijn om tot resultaat te komen. Want nulenergie en zelfvoorzienende huizen en appartementen bouwen vergt veel meer dan de integratie van enkele vooruitstrevende technieken op zich.

Het gaat over doordachte ontwerpen, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Met die expertise en de drang steeds beter te worden, ontwikkelden wij een uniek concept voor energiepositief bouwen met ongeziene resultaten.

Dat zijn de vruchten van jarenlang werk, sinds 1980.

Nog geen dag na het ondertekenen van de akte was ons ACO appartement al verhuurd.
Een betere investering kan je je niet wensen.

Elk ACO-huis staat op 5 pijlers

Perfectionisme

Er bestaat niet één wondermiddel om van een woning een zero energie huis te maken. Het gaat om de optelsom van allerlei kleine ingrepen, maar vooral ook om de graad van perfectie. Je kan nog zo’n hoogwaardige materialen gebruiken, als de ‘kieren’ niet perfect afgewerkt zijn, is het energiebesparend effect weg.

“Nonchalance” staat niet in ons woordenboek. Het zal perfect zijn, of het zal niét zijn.

Op onze werf is permanent een kwaliteitscoördinator aanwezig die zelf ook meewerkt en je een ongeziene afwerkingsgraad verzekert.

Efficiëntie

We gruwen van verspilling en van stilstaan.

Dezelfde filosofie gebruiken we om ons bedrijf te organiseren. We houden graag overzicht. Daarom zijn we actief in de volledige keten van de bouw: van aankoop over ontwerp tot uitvoering, verkoop en dienst na verkoop.

We willen ook het overzicht behouden over onze projecten. Daarom gaan we maar op één werf tegelijk aan de slag. Bovendien blijven we in de buurt: we werken in een straal van maximum dertig kilometer rond Eeklo. Ook dat is efficiënt, want we willen geen halve dag tijd verliezen door naar de werf te rijden en in de file te staan. We hebben een eigen machinepark en werken met één ploeg. Ons bouwteam wordt maximaal ingezet en als we dan toch eens handen tekort komen, vallen we terug op een select netwerk van kwalitatieve onderaannemers.

Die bijna fanatieke efficiëntie is niet alleen goed voor ons. Jij als bouwheer plukt hier de vruchten van, want nog vóór je in een ACO-woning trekt profiteer je al van maximaal rendement.

Dat er over nagedacht is, merk je aan de kleinste details. Alles is voorhanden om comfortabel te wonen. Bovendien staat onze energieteller tot op vandaag nog steeds onder nul.

Elk ACO-huis staat op 5 pijlers

Passie

Wij zijn met een project bezig dat de wereld verbetert, en dat geeft ons energie en passie.

We hebben een droom. Wij kijken uit naar de dag dat de wereld vol staat met positieve energiehuizen. Die zullen méér energie opleveren dan ze verbruiken en ze zullen elektrische voertuigen voeden.

Iedereen zal dan goed kunnen leven met minder kosten en zonder schrik voor voortdurend stijgende energiekosten. De wereld zal verlost zijn van te hoge CO2-emissies en de klimaatproblematiek zal iets zijn uit een ver verleden. We hebben een droom en we bouwen eraan. Met passie.

Expertise

ACO is zijn tijd ver vooruit.

Wij spreken al lang niet meer over zuinige woningen. In onze huizen staat de energieteller op nul, ook na dagelijks verbruik van de wasmachine, de vaatwasser en de verlichting.

Samengevat: je krijgt je energietellers met geen stokken in beweging. Hoe we het doen? Da’s niet snel uitgelegd, want er bestaat niet één wondermiddel om die factuur op nul te krijgen en te houden. Het gaat om de optelsom van doordachte ontwerpen, uitgekiende technieken, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking.

Specialisten uit de bouwwereld kijken vol bewondering naar de projecten van ACO Bouwteam. De KU Leuven en het VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) monitoren ons werk en moeten toegeven dat bij ACO nul écht nul is.

Aco Bouwteam en Projects - Zero energy homes - Nul-energiewoningen - testimonial 2
Video afspelen

Bij ACO denken ze over alles na tot in de kleinste details. Ze zijn mee met de laatste technieken, er zijn praktisch geen koudebruggen en de isolatie is top.

Elk ACO-huis staat op 5 pijlers

Vertrouwen

We staan dicht bij onze klanten. Wie met ACO bouwt, wordt niet zelden een vriend van de familie. Vrienden moet je koesteren en als er problemen zijn, moet je ze oplossen.

Het is simpel bij ACO: fouten gaan niét door. Als er een probleem is, pakken we het meteen aan. Die zekerheid heb je.

We zeggen wat we doen, maar we doen ook wat we zeggen. Vertrouwen is belangrijk in de bouwsector. Bij ACO mag u er daar véél van hebben.

Zoek jij een huis of appartement voor eigen gebruik of als investering?

Je hebt een bouwgrond en wil hier een project op realiseren.
Je hebt nieuwbouwplannen en wil het ACO zero energie bouwconcept toepassen.